Fotoshoot met Larissa

Onverwachtse fotoshoot in het hoge noorden.

 

Enige tijd geleden kwam er op Facebook een oproep voorbij waarin er een fotograaf gevraagd werd. Het bericht was afkomstig van Larissa. Een jonge dame uit Leeuwarden met fotomodel ambities. Haar doel: uitbreiden van haar portfolio.

Het toeval wilde ik de volgende dag in het hoge noorden moest zijn omdat onze dochter Veroniek daar een meeloop dag had. Ik dacht niet geschoten is altijd mis. Dus heb ik een berichtje gestuurd. Meteen nadat ik Larissa een PB had gestuurd kwam er al antwoord terug. En hebben we een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend.

Om 9 uur ’s ochtends hebben we elkaar ontmoet in het Prinsenpark. Vlak bij het centrum van Leeuwarden. En zijn daar gaan shooten. Het was ijs en ijskoud. Maar Larissa trok zich er helemaal niets van aan. Daardoor konden we wat langer doorgaan en diverse plekken in het park bezoeken. Zodat er wat verscheidenheid in de foto’s kwam. Want vanwege de temperatuur was het niet mogelijk om en andere outfit aan te doen. Maar ondanks de kou en het niet kunnen verwisselen mag het resultaat dan zijn.

Het was een leuke ochtend. En het zou zo maar kunnen dat Larissa en ik elkaar nog een keertje tegenkomen om mooie foto’s te maken.

Google+FacebookTwitterPinterest