Baby’s

   

 

 

Baby Fotoshoot

 

Als fotograaf streef je ernaar om een baby zo mooi en leuk mogelijk op de foto te krijgen. En zo een mooie herinnering te maken, voor jou als ouder maar ook voor jullie kindje.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

De opzet

Een fotoshoot met een baby is voor ouders geen dagelijkse kost. Een goede voorbereiding en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot haalt onzekerheid weg en vergroot de beleving. Met als resultaat prachtige en sprekende foto’s.

Daarom bestaat bij Vreugd Fotografie een fotosessie uit 3 onderdelen:

 

Een voorbereidend gesprek

De fotoshoot

De fotopresentatie

 

Het voorgesprek

Nadat je contact met ons hebt opgenomen maken we een (telefonische) afspraak. Tijdens deze afspraak worden de wensen en kaart gebracht. En nemen we de stijl/sfeer door, de kledingkeuze en de tarieven.

 

Fotoshoot

Aan het begin van de foto afspraak nemen we in het kort de fotoshoot door en wordt de workflow bepaald aan de hand van de gekozen kleding, achtergrond etc. Uiteraard wordt tijdens de fotoshoot aandacht geschonken aan de veiligheid van jullie kindje. Hij of zij is dan ook een leidende factor voor het hele reportage.

 

De fotopresentatie

Ongeveer 2-4 weken na de fotoshoot plannen we de presentatie. En wordt er een gevarieerde selectie prints geshowd. Tijdens deze presentatie heb je de mogelijkheid te bepalen welke en hoeveel foto’s je wilt afnemen.