Newborn

newborn apeldoorn fotografie

New Born fotoshoot

Een pasgeboren baby verandert snel. Waardoor het beeld van je NewBorn snel vervaagt. Hoe leuk is het om na een tijdje de foto’s terug te kijken in een speciaal album. Of te genieten van een foto van de kleine beauty aan de muur in de kamer of de slaapkamer. En hoe blij kun je trotse opa’s en oma’s maken met een prachtige print van hun kleinkind.

Een New Born fotoshoot kan al geboekt worden tijdens de zwangerschap. Er wordt dan al ruimte voor jullie in de agenda vrij gehouden voor de opnames en optimalisatie. Als jullie kindje is geboren laat je dat binnen 3 dagen na de geboorte aan me weten en maken we de afspraak definitief. Meestal is dat de afspraak die we al eerder hebben gemaakt. De foto opnames worden gemaakt binnen 14 dagen na de geboorte van de baby.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

De opzet

Een fotoshoot met een baby is voor ouders geen dagelijkse kost. Een goede voorbereiding en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot haalt onzekerheid weg en vergroot de beleving. Met als resultaat prachtige en sprekende foto’s.

Daarom bestaat bij Vreugd Fotografie een fotosessie uit 3 onderdelen:

 

Een voorbereidend gesprek

De fotoshoot

De fotopresentatie

 

Het voorgesprek

Nadat je contact met ons hebt opgenomen maken we een (telefonische) afspraak. Tijdens deze afspraak worden de wensen en kaart gebracht. En nemen we de stijl/sfeer door, de kledingkeuze en de tarieven.

 

Fotoshoot

Aan het begin van de foto afspraak nemen we in het kort de fotoshoot door en wordt de workflow bepaald aan de hand van de gekozen kleding, achtergrond etc. Uiteraard wordt tijdens de fotoshoot aandacht geschonken aan de veiligheid van jullie kindje. Hij of zij is dan ook een leidende factor voor het hele reportage.

 

De fotopresentatie

Ongeveer 2-4 weken na de fotoshoot plannen we de presentatie. En wordt er een gevarieerde selectie prints geshowd. Tijdens deze presentatie heb je de mogelijkheid te bepalen welke en hoeveel foto’s je wilt afnemen.