Zwangerschap

Zwangerschap fotoshoot

 

Zwangerschapsfoto’s zijn de eerste foto’s van jullie kindje. Ook al is hij/zij nog “ingepakt”. Hoe leuk is het om jezelf met je prachtige buik op de foto te hebben. Voor nu maar ook voor later, als je er samen met je gezinnetje op terugblikt.

Een zwangerschap fotoshoot vindt plaats tussen 28 en 36 weken zwangerschap en bij voorkeur tussen 32 en 34 weken.

Om uit meer mogelijkheden te kunnen kiezen is het verstandig om minimaal 1 maand van tevoren een afspraak te maken.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

De opzet

Voor de meeste mensen is een fotoshoot geen dagelijkse kost. Een goede voorbereiding en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot haalt onzekerheid weg en vergroot de beleving. Met als resultaat prachtige en sprekende foto’s. Daarom bestaat bij Vreugd Fotografie een fotosessie uit 3 onderdelen:

Een voorbereidend gesprek

De fotoshoot

De fotopresentatie

 

Het voorgesprek

Nadat je contact met ons hebt opgenomen maken we een (telefonische) afspraak. Tijdens deze afspraak worden de wensen en kaart gebracht. En nemen we de stijl/sfeer door, de kledingkeuze en de tarieven.

 

Fotoshoot

Aan het begin van de foto afspraak nemen we in het kort de fotoshoot door en wordt de workflow bepaald aan de hand van de gekozen kleding, achtergrond etc.

Opzien tegen de fotoshoot is echt niet nodig. Je wordt namelijk volledig begeleid bij het aannemen van poses. Houdingen die bij jou passen en jou flatteren.

 

De fotopresentatie

Ongeveer 2-4 weken na de fotoshoot plannen we de presentatie. En wordt er een gevarieerde selectie prints geshowd. Tijdens deze presentatie heb je de mogelijkheid te bepalen welke en hoeveel foto’s je wilt afnemen.