Huwelijk

 

 

Gefeliciteerd!

 

Wat leuk dat jullie gaan trouwen.

 

Dat betekent dat jullie een leuke en spannende tijd tegemoet gaan. Op zoek naar allerlei zaken die jullie trouwdag extra bijzonder gaan maken. De trouwlocatie bepalen, een trouwjurk uitzoeken, de trouwringen kiezen en nog veel meer.

Een trouwfotograaf hoort daar ook bij. Wat kunnen wij als fotografen betekenen op jullie trouwdag?

De hele dag hebben we oog voor jullie en dat brengen we in beeld. En ook dat wat om jullie heen gebeurd leggen we vast. Overzichtsfoto’s maar zeker ook de details. Ons doel is een prachtig verslag te maken van jullie trouwdag. Het “fotoshoot” deel maakt het verhaal compleet.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Ongeveer 6-12 maanden (soms wel meer dan een jaar) voor de grote dag benaderen jullie ons. Dat kan per e-mail en natuurlijk ook telefonisch. We kijken eerst of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Is deze nog vrij dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Tijdens deze ontmoeting nemen we jullie trouwdag door en bespreken een aantal trouwalbums. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we meteen kijken of er een klik is. We vinden het belangrijk dat jullie er het volste vertrouwen in hebben dat we jullie trouwdag zo goed mogelijk vast leggen. En foto’s en een album afleveren waar jullie nog heel veel jaren van kunnen genieten.

 

Alvast veel succes en een boel plezier bij het plannen en regelen van jullie huwelijksdag.

 

Klik hier om een afspraak te maken