‘Terugkijken zonder foto’s’

 

Bij geschiedenis denk je vaak aan de grote namen, aan dat wat je moest leren op school. Maar geschiedenis ligt veel dichter bij onszelf. We schrijven nl. zelf historie. Onze geschiedenis, de avonturen, verhalen en beelden van ons leven, vormen de herinneringen voor onze nazaten. 

 

Vind jij het ook zo leuk om oude foto’s te bekijken? Terug te kijken naar hoe jouw ouders, broers/zussen, opa’s/oma’s leefden. Hoe ze eruit zagen. En op zoek te gaan naar gelijkenissen met jou of jouw kinderen. Foto’s vertellen je een stuk geschiedenis en houden herinneringen levend.

Wat is jouw geschiedenis? Wat laat jij achter voor jouw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen? Hoe wil jij herinnerd worden?

Omdat ik “de mens” belangrijk vind plan ik altijd een paar weken voor een fotoshoot met “mijn model” een consult. In de fotostudio of telefonisch. Daarin bespreken en bepalen we welke richting de fotoshoot op zal gaan. Welke wensen of aanvullingen zij heeft op de fotosessie en hoe we dat kunnen realiseren.

Wil jij ook een mooi beeld achterlaten? Boek vrijblijvend een consult. Daarin bespreken we hoe jij jouw geschiedenis kunt laten vastleggen.

BOEK NU

 

Google+FacebookTwitterPinterest